MENIU BOTEZ-servire individuală
ALEGE UNA DINTRE OFERTELE NOASTRE
Varianta 1 – 43 euro/persoana (tva inclus)
Antreu:
Rulada de somon cu branza si marar
Blinii cu salata din piept de pui
Tartina cu branza de capra gratinata si rosie uscata
Salata de macrou afumat
Pate de casa cu dulceata de ceapa
Fel I – Peste
Salau la cuptor cu orez Jamaican si sos de lamaie cu capere
Fel II – Friptura
Mix grill din muschiulet de porc si piept de pui cu cartofi la cuptor si sos de usturoi



Varianta 2 – 52 euro/persoana (tva inclus)
Antreu:
Barcuta cu crema de branza, rosie uscata si capere
Tartina cu gorgonzola, vita si mustar cu trufe
Canapes cu baby mozzarella, rosii cherry si pesto
Tartina cu prociutto si ou de prepelita
Rulada de somon afumat si crema de branza
Fel I – Peste
Seabass cu radacinoase coapte cu fenicul servit cu sos de lamaie
Fel II – Friptura
Mix grill format din baveta de vita si muschiulet de porc la cuptor, cartof zdrobit servit cu sos de usturoi




Varianta 3 – 67 euro/persoana (tva inclus)
Antreu:
Crevete in pesmet panko pe pat de guacamole
Tartina cu pate de casa si ou de prepelita
Tartina din muschi de vita, anghinara si parmezan cu trufe
Blinii cu somon afumat
Biscuite de casa cu brie si capsuni
Fel I – Peste
Somon in crusta de alune si legume gatite in stil asiatic servite cu sos de lamaie
Fel II – Friptura
Pulpa de rata cu rozmarin si un strop de usturoi si baby cartofi la cuptor sau Pulpa de rata cu sos de coacaze alaturi de garnitura din piure de cartof dulce
*Tort de ciocolata sau de morcovi inclus la acest meniu
*Pachet Limonade inclus



Varianta 4 – MENIU TRADITIONAL 46 euro/persoana (tva inclus)
Antreu
Salata de vinete
Chiftelute de pui/porc
Cascaval cu rosii cherry
Pate de casa cu ou de prepelita
Salata de cruditati
Frigaruie de slanina cu ceapa rosie
Fel I – Sarmalute
Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta si bacon
Fel II – Friptura
Ceafa de porc si piept de pui marinate, gatite la gratar, cu cartofi la cuptor in coaja, servite cu sos de usturoi



MENIU CHEF’S CHOICE
93 euro/persoana
Antreu:
Salata cu Burrata
Sau
Terina de foie gras cu dulceata de ceapa
Blinii cu icre de somon
Biscuite din parmezan cu branza de capra, rosii uscate si trufe
Saint Jacques cu mousse de mascarpone
Tartina cu blue cheese, prosciutto si smochina
Fel I:
Somon gatit la abur cu risotto si sos de unt cu lamaie
Fel II:
Vrabioara de vita/Baveta de vita cu cartofi la cuptor cu trufe si Ricotta
*La acest meniu, este inclus tortul de ciocolata sau de morcovi




AVANTAJ: La alegerea unui meniu de mancare si open bar, la peste 40 persoane aveti din partea casei aranjamente florale de sezon pe fiecare masa, iar la peste 50 persoane DJ si sistem de sunet profesional.
*Pentru alegerea unui meniu de bauturi intrati la rubrica de Open Bar!
***Pozele sunt cu titlu de prezentare!***